NOVA BOOM SERIJA HEAD TENISKIH REKETA

NOVA BOOM SERIJA HEAD TENISKIH REKETA
HEAD predstavlja novu BOOM seriju reketa koju odlikuje lakoća igranja i eksplozivna snaga, dok istovremeno nadopunjuje vaš osjećaj i samopouzdanje.

Ovo je uistinu inovativna serija koja mijenja igru. Proizvod intenzivnog istraživanja, razvoja i testiranja prototipa. Uz potpuno novi oblik glave, BOOM reketi su dizajnirani s novom Auxetic konstrukcijom za senzacionalan osjećaj udarca, tako da ne morate razmišljati ni o čemu osim o uživanju u trenutku.

Od prvog puta kada uzmete BOOM reket u ruke, lako ćete igrati s njime. Među inovacijama koje su korištene u BOOM seriji je jedinstvena konstrukcija okvira Morph Beam, koja spaja izduženu “beam shaft” sa snažnom glavom reketa za savršen spoj osjećaja i lakoće na terenu. Još jedna tehnologija koja je razvijena posebno za BOOM reket je Uni Pattern, ujednačena kombinacija žica koje omogućuju dosljednu putanju loptice pri svakom udarcu za pouzdanu igru.

Bilo da ste povremeni ili napredni igrač koji sudjeluje na natjecanjima, postoji reket u BOOM seriji koji će odgovarati vašoj igri.

Prva dva reketa iz serije – BOOM PRO i BOOM MP – predstavljeni su u siječnju 2022. BOOM PRO reket je dizajniran za napredne natjecateljske igrače koji traže veću stabilnost i težinu, kao i eksplozivnu, uzbudljivu snagu. Sa svojim spojem snage i
izvanrednog osjećaja, BOOM MP reket je dizajniran za širok spektar igrača, uključujući ambiciozne igrače srednje razine i napredne igrače, koji žele svoju igru podići na novu razinu.

Još dva reketa – BOOM TEAM i BOOM TEAM L – bit će predstavljeni u svibnju 2022. S okvirom koji više oprašta za dodatnu mogućnost igranja, BOOM TEAM reket dizajniran je za igrače srednje razine. BOOM TEAM L reket ima lakši okvir i savršen je za one koji tek uče igrati tenis ili za igrače srednje razine.
 
Nove žice za teniski reket LYNX TOUCH savršene su za igrače koji koriste novu BOOM seriju reketa – kopoliesterske monofilamentne žice nude veću kontrolu i spin pri brzim udarcima, te bolji dodir i snagu pri sporijim udarcima.
 

BOOM PRO TENISKI REKET

 
Uživajte u ekspozivnoj, uzbudljivoj snazi s novim BOOM PRO TENISKIM REKETOM, dizajniranim za natjecateljske igrače koji traže veću stabilnost i težinu.
 

BOOM MP TENISKI REKET

 
Napunite svoju snagu i samopouzdanje uz novi BOOM MP TENISKI REKET, napravljen za ambiciozne igrače srednje i napredne razine.
 

BOOM TEAM TENISKI REKET

 
Novi, zabavni i eksplozivni BOOM TEAM TENISKI REKET je savršen odabir za igrače srednje razine, s okvirom koji više oprašta.
 

BOOM TEAM L TENISKI REKET

 
Zabava je upravo postala eksplozivnija s novim BOOM TEAM L TENISKIM REKETOM, s lakšim okvirom, namijenjenim za nove i srednje igrače.
Pogledani proizvodi
  • - {{product.Savings_percentage_print}}
  • NOVO
  • {{product.Name}}
  • {{product.SinglePriceToPay_print}}
    *najniža cijena u prethodnih 30 dana {{product.LowestMonthlyMpc_print}}
  • Cijena na upit
Još samo {{(freeDeliveriPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}} do besplatne dostave!
Ostvarili ste besplatnu dostavu!
Nastavite kupovati Pregled košarice
  • Mastercards
  • Maestro
  • DinersClub
  • VISA
  • Mastercard SecureCode