Uvjeti poslovanja - Poklon bonovi

Opći uvjeti korištenja poklon bonova

Općim uvjetima poslovanja s poklon bonovima društvo Dragor lux d.o.o. (u daljnjem tekstu: Društvo) utvrđuje prava i obveze Društva i Kupaca u svezi korištenja Poklon bonova Društva. Ovi Opći uvjeti obvezuju Društvo i svakog kupca koji kupi Poklon bon odnosno koji Poklon bonovima kupuje robu na prodajnom mjestu Društva te na Internetskoj stranici web trgovine teniswil.hr .

Poklon bonove izdaje Društvo temeljem plaćanja i Društvo ga je sukladno s ovim Općim uvjetima obvezno primiti kao plaćanje za robu koju prodaje na svom prodajnom mjestu te na web stranici teniswil.hr .
Poklon bonovi se mogu kupiti u vrijednosti devet (9) različitih iznosa: 25, 50, 75, 100, 200, 300, 400, 500 i 1.000 eura.
Kupac bon može iskoristiti za kupovinu isključivo prilikom jedne transakcije i to u cijelosti, a vrijednost kupovine mora biti u jednakom ili većem iznosu od vrijednosti poklon bona.
U slučaju da je vrijednost kupovine veća od vrijednosti poklon bona, razlika u iznosu može se nadoplatiti. Ne postoji mogućnost traženja povrata razlike sredstava u slučaju manjeg iznosa računa u odnosu na iznos naznačen na Poklon bonu.
Poklon bon može se kupiti u web trgovini teniswil.hr isključivo kartičnim plaćanjam jednokratno ili do 12 rata. Odmah nakon plaćanja dobiti će te Poklon bon sa kodom na svoju e-mail adresu. Poklon bon možete iskoristiti u webshopu kao popust u košarici ili u našem prodajnom mjestu.

Na prodajnom mjestu Društva na adresi poljička 49, 10000 Zagreb poklon bonovi mogu se kupiti virmanski, gotovinom ili kartičnim plaćanjem. Načini plaćanja bona su svi oni koji vrijede i za sve ostale proizvode u ponudi Društva, uključujući i plaćanje na rate. Za kupnju poklon bona moguće je izdavanje i R1 računa.
Za Društvo obveza s naslova Poklon bonova nastaje u trenutku kada kupac Poklon bona uplati vrijednost Poklon bona. Na Poklon bonu se nalazi/upisuje se datum kupnje Poklon bona. Ispunjenje potraživanja iz Poklon bona može zahtijevati njen donositelj (imatelj) ili kupac u web trgovini, bez predočenja bilo kakve identifikacijske isprave.
Obveza Društva s osnova Poklon bona prestaje kada Društvo primi Poklon bon kod prodaje robe protekom roka valjanosti Poklon bona ili ako Poklon bon postane nevaljan iz razloga navedenih u ovim Općim uvjetima.
Društvo ne odgovara za gubitak Poklon bona te se u slučaju gubitka, uništenja ili isteka roka valjanosti Poklon bona ne može tražiti povrat novca ili bilo koja druga naknada štete.
Društvo neće Imatelju Poklon bona izvršiti povrat novca za vrijednost Poklon bona.
Proizvod kupljen na rate ne može biti zamijenjen za poklon bonove.
Na Poklon bon sa definiranim iznosima nije dozvoljeno ništa pisati, brisati, crtati niti popravljati.
Društvo može odbiti ispunjenje obveze iz Poklon bona, ako utvrdi da je Poklon bon krivotvoren ili da je rok trajanja istekao ili da je Poklon bon tako uništen da je nemoguće utvrditi njegov sadržaj.
Ukoliko kupac želi izvršiti povrat proizvoda kupljenog bonom, može ga vratiti unutar 20 dana, a Društvo mu je dužno vratiti bon u jednakoj vrijednosti. Ukoliko je vrijednost kupljenog proizvoda veća od vrijednosti bona, razlika u iznosu može se kompenzirati proizvodom u toj vrijednosti.

Prava korisnika poklon bona
Korisnik poklon bon može iskoristi unutar šest (6) mjeseci od datuma izdavanja poklon bona i mora ga iskoristiti u cijelosti.
Poklon bon ne glasi na ime te se može prenositi i na druge korisnike. Korisnik bon može iskoristiti na kupnju proizvoda jednake ili veće vrijednosti od vrijednosti bona. Ako je vrijednost proizvoda veća, razliku je potrebno nadoplatiti.
Poklon bon može se iskoristiti u fizičkoj poslovnici društva ili u teniswil.hr web trgovini.  
Kupac ima pravo na povrat proizvoda kupljenog bonom unutar 20 dana, za što može dobiti povrat bona u istoj vrijednosti ili ga zamijeniti za drugi proizvod. Ukoliko je vrijednost kupljenog proizvoda bila veća od vrijednosti bona, razlika u cijeni može se nadomjestiti drugim proizvodom.
 
Ostale odredbe
Kupac Poklon bona prihvaća ove Opće uvjete i pravila korištenja Poklon bona sa danom kupnje Poklon bona.
Opći uvjeti poslovanja s Poklon bonovima vrijede od dana donošenja i objavljeni su na internetskoj stranici Društva na adresi teniswil.hr .
Društvo pridržava pravo izmjene ovih Općih uvjeta, odnosno ukidanja daljnje prodaje Poklon bonova u svakom trenutku, uz obavezu da imateljima omogući da istu iskoriste do njihovog roka valjanost.
Sve sporove nastale vezano za ove uvjete i njihovu valjanost, ugovorne strane će riješiti sporazumno, a ako to nije moguće, tada ugovaraju nadležnost stvarno nadležnog suda u Zagrebu.
Opći uvjeti stupaju na snagu i primjenjuju se danom donošenja.
Pogledani proizvodi
  • - {{product.Savings_percentage_print}}
  • NOVO
  • {{product.Name}}
  • {{product.SinglePriceToPay_print}}
    *najniža cijena u prethodnih 30 dana {{product.LowestMonthlyMpc_print}}
  • Cijena na upit
Još samo {{(freeDeliveriPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}} do besplatne dostave!
Ostvarili ste besplatnu dostavu!
Nastavite kupovati Pregled košarice
  • Mastercards
  • Maestro
  • DinersClub
  • VISA
  • Mastercard SecureCode