Dostava i isporuka

Povrat ili slanje opreme na servis nikad nije bilo lakše uz odličan popust od 20%. preko GLS-a i njihove stranice paket.hr
Ako slanje opreme odlučite slati dostavnom službom GLS, poklanjamo vam promo kod  lux20 s kojim ostvarujete 20% popusta na pošiljku! Dovoljno je naručiti dostavnu službu preko web stranice paket.hr i upisati promo kod u za to predviđeno mjesto.


Dostava/preuzimanje robe
Cijena  usluge dostave nije uračunata  u cijenu proizvoda iz razloga što Trgovac ostavlja Kupcu mogućnost izbora između dostave i osobnog preuzimanja naručenog proizvoda u poslovnici.
 
Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 66€ s uključenim pdv-om. Za naručenu robu u iznosu manjem od 66€, cijena usluge dostave se obračunava po trenutno važećem cjeniku kurirske tvrtke što trenutno iznosi 6,5€ eur po paketu, a za otoke i poluotok Pelješac 11€ po paketu.
Dostavna služba najčešće dostavlja u roku 24 sata od preuzimanja pošiljke u skladištu, a može potrajati do 5 radnih dana. Iznimka su otoci gdje su narudžbe najčešće  dostavljene u roku od 3 do 5 radna dana. U slučaju izvanrednih situacija (poteškoće u prometu, vremenske nepogode, povećan broj pošiljaka,…) vrijeme dostave može biti dulje od navedenog.
 
Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.
 
Na dan dostave dostavna služba će vam poslati e-mail i SMS poruku na broj mobilnog telefona koji ste ostavili u narudžbi, kojom će vas obavijestiti da će isporuka biti na taj dan te poslati broj pošiljke za navedenu isporuku. 
 
U slučaju preuzimanja proizvoda u poslovnici Trgovca, naručene proizvode nije moguće podići odmah po uplati, već za njih vrijede definirani rokovi isporuke. Trgovac će telefonskim putem kontaktirati Kupca radi dogovora oko točnog termina preuzimanja proizvoda u poslovnici Trgovca.
 
Ukoliko Kupac odabere dostavu proizvoda od strane Trgovca, dostava kupljenog proizvoda vrši se na adresu dostave navedenu prilikom izrade narudžbe.
Dostava proizvoda Kupcu obavlja se isključivo radnim danom u radnom vremenu Trgovca. Dostavljač će telefonskim putem kontaktirati Kupca radi dogovora oko termina za dostavu. Ukoliko se Kupac ne javi na telefonski poziv dostavljača ili istoga povratno ne kontaktira, Trgovac robu neće isporučivati predviđenog dana, nego će se dostava dogovoriti za neki drugi dan.
 
Ukoliko Trgovac nije u mogućnosti realizirati dostavu jer na dostavnoj adresi nema Kupca odnosno druge osobe koja je po njegovom nalogu ovlaštena za preuzimanje proizvoda, unatoč ranijem telefonskom dogovoru oko termina dostave, troškove neuspjele dostave proizvoda snosi Kupac. U navedenom slučaju, Kupac i Trgovac će dogovoriti novi termin dostave odnosno Kupac može, sukladno dogovoru s Trgovcem, robu preuzeti osobno u salonu.
 
Trgovac zadržava pravo promijeniti dogovoreni termin dostave zbog otegotnih okolnosti nastalih nakon sklapanja Ugovora, te u dogovoru s Kupcem, predložiti novi termin dostave.
 
Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt pod uvjetom da se na mjesto dostave može nesmetano doći vozilom dostave. Prilaz stambenom objektu mora biti slobodan, u suprotnom se dostava vrši do najbliže točke na kojoj je moguć istovar.
 
Dostavljač će prilikom isporuke naručenog proizvoda zatražiti od Kupca da potpiše potvrdu o preuzimanju kojom isti potvrđuje da je robu preuzeo te na kojoj će se naznačiti datum preuzimanja.
U slučaju da neki od naručenih proizvoda nedostaje, Trgovac će ga besplatno dostaviti naknadno u najkraćem mogućem roku.
 
Dostavu robe vrše djelatnici tvrtke GLS Hrvatska
Rok za dostavu počinje teći nakon zaprimanja uplate na žiro računu.
Subote, nedjelje, blagdani i neradni dani ne računaju se u rok dostave.
U slučaju da kupac odbije primiti ispravnu i neoštećenu robu koju je naručio, Trgovac ima pravo uskratiti od uplaćenog iznosa kupoprodajne cijene iznos izravnih troškova vezanih uz isporuku.
Pogledani proizvodi
  • - {{product.Savings_percentage_print}}
  • NOVO
  • {{product.Name}}
  • {{product.SinglePriceToPay_print}}
    *najniža cijena u prethodnih 30 dana {{product.LowestMonthlyMpc_print}}
  • Cijena na upit
Još samo {{(freeDeliveriPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}} do besplatne dostave!
Ostvarili ste besplatnu dostavu!
Nastavite kupovati Pregled košarice
  • Mastercards
  • Maestro
  • DinersClub
  • VISA
  • Mastercard SecureCode