CLASH REKET - SVI DETALJI NOVOG TENISKOG REKETA

CLASH REKET - SVI DETALJI NOVOG TENISKOG REKETA
Sve što trebate znati o Wilsonovom revolucionarnom novom teniskom reketu.

 
Ako već neko vrijeme niste igrali tenis i pitate se o najnovijim i najboljim teniskim reketima, ne tražite dalje. Linija (serija) reketa Clash izašla je početkom 2019. i brzo je postala #1 – prodavani teniski reket u svijetu. Nadovezujući se na taj uspjeh, uzbuđeni smo što možemo predstaviti Clash V2 – dostupan za kupnju od ožujka 2022. Pogledajmo što ovaj reket čini tako jedinstvenim i zašto igrače diljem svijeta ne ostavlja ravnodušnima.
 

O CLASH REKETU

 
Posljednjih nekoliko desetljeća proizvođači teniskih reketa (uključujući nas) bili su opsjednuti stvaranjem reketa sa savršenim spojem snage i kontrole. Čuli ste to iznova i iznova: snaga i kontrola, snaga koja se može kontrolirati, snažna kontrola. Postoji toliko načina da se to kaže i iskreno, svi smo vjerojatno proveli više vremena razgovarajući o tome kako to nazvati nego kako to učiniti!

Sve do 2016. godine kada smo napravili korak unatrag i pitali se "Što igrači zapravo traže?" Da bismo odgovorili na ovo pitanje, sastavili smo projektni tim s ciljem razvoja teniskog reketa koji bi sve ostale rekete učinio zastarjelima. Govorimo o inovacijama od drveta do grafita. Rezultat je bio Clash, fleksibilniji reket (fleksibilnost je jednaka kontroli) od bilo kojeg drugog reketa napravljenog ranije, ali je i dalje zadržao istu razinu stabilnosti (stabilnost je jednaka snazi) kao najstabilniji reket na raspolaganju. Ovo je doista promijenilo igru jer ste do tog trenutka morali žrtvovati nešto snage ako ste htjeli više kontrole, i obrnuto. S Clash reketom smo uspjeli pronaći način za polaganje ugljika (vlakna koja čine okvir) kako bismo stvorili visoku razinu snage i kontrole. Bez žrtvovanja neke od karakteristika.

Druga nova i jedinstvena karakteristika Clash reketa je fleksibilnost ili način na koji se savija. Prije su novi okviri bili konstruirani sa smanjenjem torzijskog savijanja (povećana snaga) ili s povećanjem horizontalnog savijanja (povećana kontrola). S Clash reketom smo došli iz novog, trećeg kuta. Povećali smo okomito savijanje okvira. Zašto? Zato što radeći s igračima, shvatili smo da je količina topspina koji se koristi ovih dana učinila moderni zamah sve više okomitim. Pa zašto ne dizajnirati reket koji se savija i vodoravno (za tradicionalan zamah) i okomito (za moderan zamah)? Reket koji se savija u bilo kojem stilu zamaha, pružajući dodatan performans u svim uvjetima. To je Clash.

Stisnite ovdje kako biste saznali više o tehnologiji iza Clash reketa od strane Wilson LABS-a.
 

ZA KOGA JE NAMIJENJEN CLASH?

 
Clash je naša najprivlačnija linija teniskih reketa. Bez obzira na to jeste li početnik i tek učite osnove tenisa ili već godinama sudjelujete na natjecanjima, postoji Clash reket dizajniran da podigne vašu igru na novu razinu, uz vrhunski spoj kontrole, snage i udobnosti. U nastavku su modeli i naš preporučen tip igrača za svaki:
 

Clash 100

Clash 100 je najpopularniji i najprivlačniji reket iz linije. Dizajniran je za igrače u dobi od 16 godina i više koji traže reket koji će im pružiti najbolji spoj snage, kontrole i udobnosti. Bilo da tek učite igrati tenis ili već igrate u klubu, Clash 100 učinit će da se osjećate kao da ne možete promašiti.
 

Clash 100 Pro

Clash 100 Pro je teža verzija Clash 100 reketa. Dizajniran je za iskusnije igrače koji mogu upravljati težinom i traže malo više probojnosti na svojim udarcima. Preporučili bismo ovaj reket mladim naprednim igračima ili mladim natjecateljskim igračima, kao i za odrasle muškarce koji igraju 4.5 ili 5.0.
 

Clash 100L

Clash 100L je nešto lakša verzija Clash 100 reketa i dizajnirana je za mlađe igrače u dobi od 14 do 16 godina prije nego što prijeđu na veću težinu reketa. Ovaj je reket također izvrsna opcija za odrasle igrače početnike koji traže nešto lakši okvir za povećanje brzine glave reketa.
 

Clash 100UL

Clash 100UL je izvrstan full-size reket za mlade igrače u dobi od 12 do 14 godina koji tek uče igrati tenis ili se počinju natjecati na turnirima. Clash je odlična opcija za prvi reket jer će pomoći novim igračima da nauče moderni, vertikalni zamah.
 
Slično našoj Ultra liniji, dizajnirali smo Clash liniju tako da ima tri reketa od 100 četvornih inča različitih težina tako da ovi igrači mogu povećavati težinu svog okvira kako odrastaju i kako se njihovi mišići razvijaju, a da pritom ne izgube poznati osjećaj na koji su navikli od svog reketa. Clash 100UL prvi je reket u tom višeslojnom pristupu ponderiranja odnosno pristupu nadogradnje težine reketa.
 

Clash 108

Jedna od značajki Clash reketa o kojima se najmanje govori je udobnost. Budući da je Clash tako fleksibilan, ujedno je i zaista udoban. Clash 108 je najbolji primjer za to, pa bismo ga preporučili starijim odraslim igračima koji traže najbolju kombinaciju udobnosti, snage i kontrole.
 

Clash 98

Clash 98 je model iz Clash linije namijenjen za natjecanja. Dizajniran je za iskusne igrače koji donose vlastitu snagu i žele što veću kontrolu od Clash reketa.
 

Clash 26” & 25”

Clash 26” and Clash 25” su naša dva modela za juniore. Ovi reketi su izrađeni s istim performansama od karbonskih vlakana kao i naši standardni modeli (modeli za odrasle igrače), što juniorima čini prijelaz mnogo lakšim u trenutku kada budu spremni za full size reket. Preporučamo 25” reket za 8-10 godina i 26” reket za 10-12 godina.
 

JESTE LI ZNALI?

 
Wilson je nagrađen za patent od strane američkog Ureda za patente. Prema patentu, Wilson je jedini proizvođač reketa koji može napraviti teniski reket koji se okomito savija za 6 mm ili više.
Pogledani proizvodi
  • - {{product.Savings_percentage_print}}
  • NOVO
  • {{product.Name}}
  • {{product.SinglePriceToPay_print}}
    *najniža cijena u prethodnih 30 dana {{product.LowestMonthlyMpc_print}}
  • Cijena na upit
Još samo {{(freeDeliveriPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}} do besplatne dostave!
Ostvarili ste besplatnu dostavu!
Nastavite kupovati Pregled košarice
  • Mastercards
  • Maestro
  • DinersClub
  • VISA
  • Mastercard SecureCode