Povratak na teniski teren - Teniswil

Povratak na teniski teren - Teniswil
Sve što vam je potrebno za siguran povratak na teniske terene su reket, adekvatne tenisice, loptice i dodatan overgrip. Saznajte naše savjete kako se što bolje pripremiti za idući izlazak na teren.


1. ZAMIJENITE ŽICE NA REKETU


Prvu stvar koju biste trebali napraviti prije izlaska na teren je promijeniti žice na svom reketu. Ako niste igrali neko vrijeme, vaše žice će poprilično izgubiti napetost, što će rezultirati otežanom kontrolom nad loptom. Reket sa svježe napetim žicama pružit će vam određenu dozu samopouzdanja pri povratku na teren.

Ako je prošlo puno vremena otkako ste zadnji put igrali i vaš reket više nije ono što je nekada bio, možda želite uložiti u novi reket. Savjetujte se s našim stručnim osobljem.

Savjet: ako niste sigurni na koju napetost postaviti žice na reketu, preporučujemo 25 kg. Tada možete prilagoditi napetost žica koja vam odgovara: viša napetost za veću kontrolu ili manja napetost za veću snagu. Za odabit žice i njene napetosti savjetujte se s našim stručnim osobljem


2. ADEKVATNE TENISICE


Prije nego što rezervirate teren, provjerite jesu li vam tenisice u dobrom stanju. Najmanje što vam treba pri povratku na teren je ozljeda. Dvije najvažnije stvari na koje treba obratiti pažnju su rupice pri vrhu i dnu tenisice i da su vezice u dobrom stanju. Ako mislite da je vrijeme za nove tenisice, Wilson ima izbor vrhunskih tenisica koje će vam pomoći da izađete na teren spremni. A za one koji razmišljaju o natjecanju, preporučujemo da uvijek imaju jedan dodatan par tenisica u torbi ili automobilu. 

Savjet: Uvijek nosite dodatan par vezica u torbi. Ako vam se dogodi da se tenisica ošteti na nekom dijelu, vjerojatno ćete uspjeti završiti meč. No, ako je vezica oštećena, ona je praktički neiskoristiva i tenisica je nenosiva.


3. OPREMITE SE TENISKIM LOPTICAMA


Prije povratka na teren, ponesite par limenki loptica sa sobom. Prvo provjerite njihovu valjanost jer loptice također s vremenom gube svoja svojstva i nikome nije užitak igrati s istrošenim lopticama. Kupnja nekoliko limenki loptica odjednom uštedjet će vam vrijeme, a ako planirate biti redoviti u svojoj igri, kupnjom kutije loptica (24 limenke) uštedjet ćete i vrijeme i novac. Imajte na umu da iako mogu izgledati slično, nisu sve teniske loptice jednake. Ako trebate smjernice u odabiru prave teniske loptice tu smo za vas.


4. PONESITE DODATAN OVERGRIP


Bez obzira na to znoje li vam se dlanovi tijekom igre ili volite baciti reket o pod kada izgubite poen  što ne preporučujemo, uvijek je preporučljivo imati dodatan overgrip. Stavljanje novog overgripa pružit će vam izvrsnu kontrolu nad udarcima, dok sa starim, istrošenim overgripom postoji mogućnost da će vam reket skliznuti kroz ruke, otežavajući postizanje dobrog kontakta reketa i loptice. Preporučujemo mijenjanje overgripa nakon svakih 2-3 igranja, kao i prije svakog meča.
Pogledani proizvodi
  • - {{product.Savings_percentage_print}}
  • NOVO
  • {{product.Name}}
  • {{product.SinglePriceToPay_print}}
    *najniža cijena u prethodnih 30 dana {{product.LowestMonthlyMpc_print}}
  • Cijena na upit
Još samo {{(freeDeliveriPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}} do besplatne dostave!
Ostvarili ste besplatnu dostavu!
Nastavite kupovati Pregled košarice
  • Mastercards
  • Maestro
  • DinersClub
  • VISA
  • Mastercard SecureCode